Hoe gaat Garden Deluxe te werk?

Garden Deluxe richt zich op top kwaliteit onderhoud van tuinen voor een betaalbare prijs. Het onderhoud wordt aangeboden geheel naar uw wensen bijvoorbeeld in de vorm van een jaarcontract of op afroep. Naast onderhoud is het ook mogelijk om tuinontwerpen te maken en de gewenste tuin aan te leggen, waarbij de focus zal liggen op de beplanting.

 

Wanneer u een jaarcontract afsluit, zult u geen omkijken hebben naar uw tuin. Bij een jaarcontract komt Garden Deluxe periodiek langs om uw tuin bij te werken. Door uw tuin de juiste aandacht te geven zal deze een mooie gezonde uitstraling krijgen en kunt u langer van uw tuin genieten. Ook voorkomt u dat u in de toekomst voor hoge kosten komt te staan, omdat de tuin verwildert en u rigoureus moet ingrijpen.

 

Als er onderhoudsintensieve planten aanwezig zijn in uw tuin, kan er een advies uitgebracht worden voor het plaatsen van een andere plant, waardoor de onderhoudskosten lager worden. Ook kan er advies uitgebracht worden om uw tuin meer in balans te brengen zodat deze beter aansluit bij uw wensen.

 

Vindt u het prettig uw eigen tuin bij te houden, maar zijn er onderdelen waar u hulp bij wenst? Ook dan kunt u gebruik maken van de diensten van Garden Deluxe. Garden Deluxe biedt u dan diensten op afroep en rekent daar een uurtarief voor.

 

Bent u benieuwd of Garden Deluxe iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend, informatief gesprek.

 

  

Kai van Dieten

Heischeutstraat 50

5345 VX Oss

06 18298066

info@garden-deluxe.nl

KvK: 59432845

IBAN: NL17 RABO 0142386049