•Gazons

 

Enkel een gazon maaien is niet voldoende om uw gazon het hele jaar mooi te houden. Het gazon blad vrij houden, onkruidbestrijding, verticuteren, kanten steken en bemesten zijn noodzakelijk voor een mooi groen gazon.

 

 

Borders

 

Alleen maar onkruid verwijderen uit de borders betekent niet dat de beplanting het optimale beeld laat zien wat u voor ogen heeft. Hiervoor zal tijdig gesnoeid moeten worden en de juiste mest gebruikt worden. Het zal echter toch nog wel voorkomen dat sommige planten het niet goed doen (het niet naar de zin hebben). Dan bekijkt Garden Deluxe de mogelijkheden voor een goed alternatief.

 

 

 

•Bomen

 

Aangezien kleine bomen groot worden is het belangrijk om vroegtijdig te beginnen met begeleiding snoei, zodat deze de gewenste grootte blijven behouden en zo geen overlast bezorgen.


•Hagen

 

Hagen worden vaak gebruikt als terreinafscheiding maar dienen wel geschoren te worden, anders worden ze te hoog en te breed. Ook is vorm snoei erg belangrijk denk hierbij aan bolletjes     en kegels.

 

•Bestrating

 

Doordat een stoep groen wordt van algen, er onkruid groeit in de voegen en zo een bestrating niet meer tot zijn recht komt, kun je deze op biologische of chemische wijze behandelen.

 

 

 

•Waterpartijen

 

Als je een vijver in balans hebt, dan heb je er eigenlijk niet zoveel werk aan. Denk er wel aan om in de winter de pomp vorstvrij te houden.

 

 

  

Kai van Dieten

Heischeutstraat 50

5345 VX Oss

06 18298066

info@garden-deluxe.nl

KvK: 59432845

IBAN: NL17 RABO 0142386049